Horoscop 2013: cum ne influenţează Saturn

Pe tot parcursul anului 2013, Saturn va tranzita semnul Scorpionului.

În prima lună şi jumătate a anului, Saturn are mers direct, pentru ca, de la jumătatea lui februarie, să intre în mers retrograd. Această retrogradare durează până la începutul lui iulie, după care planeta timpului, a răbdării şi a bunei organizări îşi reia mersul direct.

Saturn in Scorpion influenţează, în primul rând, domeniul afacerilor. Şi nu neapărat dând un impuls, ci dimpotrivă. Aşa cum un leu pornit la vânătoare de antilope ucide exemplare mai slabe, influenţa lui Saturn în Scorpion va face să dispară multe firme şi afaceri neserioase. La sfârşitul acestui tranzit, pe piaţă or să rămână doar cei cu adevărat serioşi, care stăpânesc bine domeniul în care activează şi care îşi respectă angajamanetele cu seriozitate. Impostorii vor avea multe surprize neplăcute.

Saturn in Scorpion priveşte în mod direct şi sexualitatea. Dorinţa sexuală este prezentă la fel ca întotdeauna, însă nu va mai fi afişată cu la fel de multă uşurinţă. Cei care vor încerca să îşi bazeze comunicarea – în special în mass-media – doar pe etalarea unui fund (fie el şi de fost prim-ministru!) sau a unor picioare de asistentă mai mult sau mai puţin sexy vor pierde, treptat, din popularitatea de care se bucură acum. Acesta e inclusiv un efect al problemelor aduse de Saturn în anumite sectoare economice: când afacerile nu mai merg perfect, parcă preferi să faci ceva serios, decât să admiri un zâmbet în spatele căruia nu se află decât o carcasă goală.

În concluzie, Saturn în Scorpion ne îndeamnă, în 2013, la prudenţă în afaceri şi la prudenţă în ceea ce priveşte utilizarea energiei sexuale. Vizaţi direct sunt speculanţii, afaceriştii de doi lei, clienţii prostituatelor, peştii, dar şi cei care îşi câştigă existenţa oferind altora sex sau doar promisiunea sexului. Dacă nu vă încadraţi în aceste categorii şi dacă sunteţi prudent în domeniile amintite, puteţi fi ceva mai optimist în ceea ce priveşte influenţa lui Saturn într-un horoscop 2013.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: