Horoscop 2013: Jupiter in Gemeni şi Rac

Între ianuarie şi iunie 2013, Jupiter tranzitează semnul Gemenilor, pentru ca, în a doua jumătate a anului, Jupiter să se afle în Rac.

În primele şase luni ale anului, Jupiter în Gemeni favorizează studiul şi comunicarea. Sunt bine aspectate îndeosebi studiile de scurtă durată, cursurile de câteva săptămâni sau luni, genul de iniţiere rapidă, de familiarizare cu elementele de bază ale unui domeniu, fără a-l aprofunda.

De asemenea, e o perioadă propice pentru călătorii scurte, pentru a face navetă, pentru plimbări. Acum, un job care presupune astfel de deplasări zilnice se va dovedi unul avantajos.

De la sfârşitul lunii iunie până în decembrie, Jupiter in Rac încurajează preocupările legate de familie şi de propria casă. Ne îmbunătăţim relaţiile cu rudele, mai ales cu acele persoane care au jucat un rol important în perioada copilăriei (bunicii, eventual unchi, mătuşe, verişori alături de care am copilărit). Ne exprimăm sentimentele în mod deschis, iar inima este cea care guvernează relaţiile interumane, nu interesul.

 

Horoscop 2013 -aspecte astrale generale

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: