Horoscop 2013: Jupiter in Gemeni şi Rac

Între ianuarie şi iunie 2013, Jupiter tranzitează semnul Gemenilor, pentru ca, în a doua jumătate a anului, Jupiter să se afle în Rac.

În primele şase luni ale anului, Jupiter în Gemeni favorizează studiul şi comunicarea. Sunt bine aspectate îndeosebi studiile de scurtă durată, cursurile de câteva săptămâni sau luni, genul de iniţiere rapidă, de familiarizare cu elementele de bază ale unui domeniu, fără a-l aprofunda.

De asemenea, e o perioadă propice pentru călătorii scurte, pentru a face navetă, pentru plimbări. Acum, un job care presupune astfel de deplasări zilnice se va dovedi unul avantajos.

De la sfârşitul lunii iunie până în decembrie, Jupiter in Rac încurajează preocupările legate de familie şi de propria casă. Ne îmbunătăţim relaţiile cu rudele, mai ales cu acele persoane care au jucat un rol important în perioada copilăriei (bunicii, eventual unchi, mătuşe, verişori alături de care am copilărit). Ne exprimăm sentimentele în mod deschis, iar inima este cea care guvernează relaţiile interumane, nu interesul.

 

Horoscop 2013 -aspecte astrale generale

 

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: