Horoscop Balanta 2013: bani

Saturn aflat în casa a 2-a pe tot parcursul lui 2013 vă obligă să deveniţi mult mai disciplinat, din punct de vedere financiar. Trebuie să dispară cheltuielile inutile, făcute aiurea, ca rezultat al unei simple pofte de moment. Nici cadouri consistente nu ar mai trebui să faceţi cu aceeaşi largheţe cu care procedaţi în trecut.

Dacă nu vă disciplinaţi dumneavoastră, vor apărea împrejurările de viaţă care să vă oblige să renunţaţi la haosul financiar. Cu alte cuvinte, pot să apară perioade în care aveţi la dispoziţie bani suficienţi doar pentru strictul necesar. Astfel, veţi tăia de nevoie cheltuielile inutile.

Scopul unei astfel perioade mai dificile din punct de vedere financiar este însuşirea unor lecţii legate de bani, de circulaţia lor, de modul în care aceştia se câştigă şi se cheltuiesc. Odată ce veţi fi învăţat aceste lecţii, situaţia va reveni la normal. Însă, pentru cele mai multe Balanţe, acest lucru nu se va întâmpla pe parcursul lui 2013, ci mai târziu.

Totuşi, speranţă există. Pe plan profesional nu veţi câştiga mai mulţi bani, dar e posibil să avansaţi ca funcţie. Şi, pe termen mediu şi lung, asta se va traduce tot în câştiguri mai mari.

Horoscop Balanta 2013

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: